About us

Serge en Anneke Pais:

Serge en Anneke Pais zijn al vele jaren actief in het opleiden van talentvolle dressuurpaarden. Samen streven ze naar perfectie en harmonie in hun dagelijkse werk met de paarden.

De wedstrijdcarrière van Serge is begonnen toen hij tiener was. Hij reed Junioren en Young Riders wedstrijden en vertegenwoordigde België op het Europees kampioenschap voor de jeugd. Daarna maakte hij de overstap naar de Grand Prix en veroverde brons op het Belgisch kampioenschap. Dagelijks traint hij paarden en leidt hij ze op naar een hoger niveau. Daarnaast begeleidt hij leerlingen uit binnen- en buitenland.

Anneke is verantwoordelijk voor het management van de hele stal. Dit gaat van het opleiden van stagiaires tot het onderhoud van het complex en van het rijden van vele paarden tot de begeleiding van de dagelijkse training. Ook Anneke geeft haar kennis door aan andere ruiters en amazones.

U kunt ook terecht bij Dressage Stable Pais als u een paard zoekt: via het ruime aanbod van goedgaande en makkelijk na te rijden paarden wordt de ‘perfect match’ gezocht voor zowel de amateur als professionele ruiter.  


Serge en Anneke Pais:

Since many years Serge and Anneke Pais train talented dressage horses up to a higher level.

Serge's riding career started as a teenager. He competed Junior and Young Riders and represented his country at the European championships for the youth. Then he made the step to Grand Prix and won bronze at the Belgian championships. In his daily work he trains horses (for sale) to a higher level. Besides this he teaches (inter)national students.

Anneke is responsible for the management of the barn: she coaches students in their practical course, rides horses and teaches as well.

When you are looking for a new horse, Dressage Stable Pais welcomes you and offers you talented horses at all levels which are nice and easy to ride, for amateurs and professionals.